It’s not once a criminal, always a criminal

Ben je gedetineerd (geweest) en op zoek naar een baan of ken je iemand in een soortgelijke situatie? Ben je gemotiveerd om je leven weer op de rails te krijgen en hou je ervan lekker bezig te zijn? Werk kan hierin een belangrijke rol spelen, het zorgt voor stabiliteit, invulling van je dag en je leert nieuwe mensen kennen.   

Maar werkgevers ontvangen je vaak niet met open armen…

Aan de Bak kan je helpen met het vinden van werk. Door de ervaringsdeskundigheid binnen ons team weten we vanuit eigen ervaring wat je doormaakt. We spreken jouw taal. We kijken niet naar je verleden maar naar je talenten. We werken met bedrijven die je een eerlijke kans geven. We vinden het belangrijk dat je je prettig, welkom en geaccepteerd voelt.

Afhankelijk van je situatie wordt gestart met een werkervaringsplek of een uitzendcontract. Idealiter werken we met bedrijven die de intentie hebben jou uiteindelijk een dienstverband aan te willen bieden.

Today is the first day of the rest of your live

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een kennismakingsgesprek en zet vandaag een 1e stap naar een nieuw leven.